Vandrarhem på fästningen mitt i Varberg - Fästningen vandrarhem

Sommaren inleds med kultur

Under hela juni månad är det mycket som händer inom kulturens värld i Varberg med både musik, dans, teater och film. Vid Fästningens Vandrarhem bor ni precis intill staden och de roliga evenemangen.

En månad i kulturens tecken

Under juni månad äger flera roliga kulturevenemang rum i Varberg och det finns på det viset mycket att göra för er som ska eller har tänkt att övernatta vid vårt bekväma boende.

Redan på fredag, den 15 juni, är det dags för rockkonsert med bandet Steve 'n Seagulls och den 20 juni besöker teatergruppen 123 Schtunk sedan staden för en föreställning i Nöjesparken.

Månaden bjuder även på dans vid dansbanan vid Nöjesparken den 25 juni och flera filmer vid utomhusbion vid Varbergs torg, med start den 28 juni.

Mycket händer framöver i Varberg

Hos oss vid Fästningens Vandrarhem bor ni alldeles intill Varbergs stad med alla kulturhändelser. Läs gärna mer om vad som händer i Varberg framöver när ni planerar att bo hos oss. Läs mer

Kontakta oss eller boka er övernattning här

Om ni vill boka övernattning hos oss kan ni även göra det här via vår hemsida eller ringa oss så hjälper vi er med bokningen. Kontakta oss

Sitemap Integritetspolicy © 2019 Fästningen vandrarhem