Vandrarhem på fästningen mitt i Varberg - Fästningen vandrarhem

Skaldjurskryssning och sälsafari

Följ med ut till havs med Varberg Cruise Line när ni besöker oss i Varberg. Boka in en eftermiddagskryssning och njut av vår vackra kust tillsammans med god mat och dryck ombord på Stella Polaris. Väl tillbaka i hamn har ni endast några steg till vårt boende på Varbergs fästning. 

Varberg Cruise Line erbjuder bland annat skaldjurskryssning, sälsafari, ostron- och champagnekryssning, olika temakryssningar och övriga event. Både privatpersoner och företag är välkomna att boka en kryssning. Många av turerna har trubadur med till havs.

Stella Polaris avgår från Varbergs hamn. Kryssningarna är mellan 1,5 och 3 h långa och tar er bland annat ner längs kusten till det idylliska fiskeläget Läjet och ut till Skrivareklippan. När båten ligger i hamn håller fisk- och skaldjursrestaurangen Ankaret öppet. På väderdäck kan ni njuta av god dryck på Seaview Rosé- och Champagnebar, och soliga dagar kan ni besöka Stellas fördäck för ett glas och pinfärska räkor.

Boka in en härlig kryssning med Varberg Cruise Line när ni besöker oss i Varberg. Läs mer om vårt boende på Varbergs fästning.