Vandrarhem på fästningen mitt i Varberg - Fästningen vandrarhem

September är barnens månad i VarbergSeptember blir en rolig månad för de barn som besöker Varberg. Redan nu i veckan börjar det med Varbergs barnfestival. När ni semestrar hos bor ni precis intill Varbergs stad och alla månadens aktiviteter med allt från teater och tivoli till konstutställningar. 

Festival för barnen och teaterföreställning 

Nu i veckan, mellan den 6 och 9 september, anordnas en barnfestival i Varberg för barn upp till tolv år. Aktiviteterna blir många runt om i kommunens delar med allt från konstutställningar, film på bion, tivoli och hoppborg i Societetsparken, Tobbe Trollkarl vid Rotundan, konstworkshop, guidad visning av fågellivet vid Naturum och mycket mer.

Läs mer om festivalen här

Den 29 september är det sedan även dags för barnteatern Far & Flyg med Alfons Åberg vid Varbergs teater. Läs mer här

Övernatta i en fin miljö nära alla aktiviteterna

Har ni tänkt gå på någon av de roliga aktiviteterna för barnen i september? Hos oss bor ni i en vacker miljö precis intill Varbergs centrum och nära alla de trevliga evenemangen.

Läs gärna mer om vårt boende i den historiska miljön vid Varbergs fästning eller boka övernattningen här på vår hemsida. Det går även bra att höra av sig till oss så hjälper vi till med bokningen. Kontakta oss