Vandrarhem på fästningen mitt i Varberg - Fästningen vandrarhem

Loppisar och marknader i Varberg i majVåren och sommaren är loppisarnas och marknadernas tid. När du övernattar hos oss framöver kan du besöka marknader, loppisar och andra roliga evenemang runt om i Varbergs kommun.

Besök loppisar, caféer och gårdsbutiker

För dig som tycker om växter och trädgård blir det växtloppis den 12 maj vid Sunvära kvarn. Förutom att köpa växter kan du även här ta del av kaffeservering och ta en titt i kvarnen.

Helgen den 18 till 19 maj är det sedan dags för evenemanget Smaka på Tvååker. Det är en helg där besöksmålen i området kring Tvååker håller öppet. Här kan du besöka allt från lantliga caféer, fina trädgårdar och gårdsbutiker till loppisar.

I slutet av månaden, den 30 till 31 maj, äger sedan ett evenemang rum som passar dig som är konstintresserad, nämligen konst- och designmarknaden Open barn i Tångaberg. 

Läs mer om evenemangen här

Ditt fina boende i Varberg

Vill du besöka Varberg i vår? Hos oss bor du i ett bekvämt boende i den storlagna miljön vid Varbergs fästning. Läs mer om vårt boende, boka din övernattning här eller kontakta oss för hjälp med bokningen.