Vandrarhem på fästningen mitt i Varberg - Fästningen vandrarhem

Hallifornia, Wow och Warcon i Varberg

Framöver är det många trevliga evenemang som äger rum i Varberg som ni som semestrar hos oss vid Fästningens Vandrarhem kan ta del av. Det blir både livsstils- och actionsportsfestival, simtävling och spelkonvent.

Actionsportfestival, simtävling och spelkonvent

Nu till helgen, mellan den 19 och 21 juli, är det dags för livsstils- och actionsportsfestivalen Hallifornia i området kring Varbergs fästning precis utanför dörren till vårt vandrarhem.

Festivalen har fokus på både sport och välmående och bland aktiviteterna finns allt från skateboard, wakeboard, trampolin och longboard till yoga, meditation, musik och dans. På schemat står både tävlingar och uppvisningar.

I helgen, mellan den 20 och 22 juli, äger även spelkonventet Warcon rum med spelande av brädspel, kortspel, figurspel med mera och nästa helg är det sedan dags för simtävlingen Wow, Warberg open water.

Wow är en simtävling för både motionärer och tävlingssimmare som tar sig runt en sträcka i havet vid Varbergs kust med målgång vid Barnens badstrand.

Övernattning i en fin miljö intill Varbergs stad

De närmaste veckorna finns det alltså mycket att göra i Varberg. Hos oss bor ni i en mysig miljö med en direkt närhet till staden och aktiviteterna.

Läs gärna mer om vårt fina boende här eller läs mer om vad ni kan göra i Varberg under sommaren här.

Sitemap Integritetspolicy © 2018 Fästningen vandrarhem