Vandrarhem på fästningen mitt i Varberg - Fästningen vandrarhem

Flera teaterpjäser i Varberg i oktoberDet finns många anledningar att besöka Varberg och övernatta hos oss. Varberg är en gemytlig stad vid havet och vid vårt boende övernattar du bekvämt i en storslagen miljö precis intill staden.

En annan anledning är att det är en stad där mycket händer och under oktober är det bland annat teater som står i fokus med flera föreställningar och andra aktiviteter vid stadens teatrar.

Humor, allvar och samhällsfrågor

Under den närmaste tiden framöver anordnas flera evenemang på stadens teatrar. Den 2 oktober är det dags för komedi på Varbergs teater med föreställningen Lögnen och den 4 oktober anordnas samtalsserien Skavet vid Teater Halland. Det är ett evenemang där publiken och inbjudna gäster tillsammans diskuterar samhällsfrågor.

Den 6 oktober kommer även Emma Knyckare till Varbergs teater med sin show Årets Mama. Humor, allvar, musik och poesi står sedan på agendan under föreställningen Kroppkaka på Lilla teatern den 9 oktober.

Läs mer om föreställningarna och annat roligt som du kan göra i Varberg när du övernattar hos oss framöver. Läs mer

Boka din bekväma övernattning

Det finns alltså många trevliga evenemang att gå på när du besöker Varberg i oktober. Hos oss bor du precis intill staden och kulturevenemangen. Läs mer om vårt boende här eller boka din övernattning här.

Du får även gärna ringa oss och boka din övernattning. Kontakta oss

Sitemap Integritetspolicy © 2018 Fästningen vandrarhem