Vandrarhem på fästningen mitt i Varberg - Fästningen vandrarhem

En fullspäckad helg i Varberg

I helgen kan ni som ska övernatta hos oss ta del av flera roliga aktiviteter för hela familjen i Varberg med både musik, dans och historia på agendan. Hos oss bor ni i en trevlig historisk miljö precis intill centrum och helgens evenemang. En av aktiviteterna hålls dessutom direkt vid fästningen

Medeltidsdagarna, bouleturnering och pridetåg genom Varberg

Helgen i Varberg bjuder på många roliga evenemang för både stora och små. Under helgen anordnas bland annat Varbergs strandcup boule, som är landets näst största tävling inom sporten boule. Över hela helgen hålls tävlingarna vid Stenbrottet i närheten av Varbergs fästning och vårt vandrarhem.

Direkt utanför dörren till Fästningens Vandrarhem hålls även i helgen, på lördag och söndag, den roliga traditionen Medeltidsdagarna. I den historiska miljön får besökarna uppleva riddaruppvisning, tidsenliga kläder, musik och hantverk. Det är en rolig aktivitet som passar för hela familjen.

Slutligen är det även under lördagen dags för Varberg Pride med föreläsningar, musik, konsert, ansiktsmålning och kul för barnen samt ett pridetåg genom staden. 

Bo direkt vid Varbergs roliga evenemang

För er som ska semestra hos oss bjuder helgen alltså på många roliga aktiviteter.

Läs mer om vad som händer i Varberg framöver här och ta gärna även en titt på våra boendealternativ i vid fästningen här.

Sitemap Integritetspolicy © 2019 Fästningen vandrarhem