Fängslande möte i inspirerande miljö - Fästningen vandrarhem

Fängslande möte i inspirerande miljö

Här finns tid och ro att mötas. Den historiska miljön sätter igång fantasi och kreativitet. Efter en promenad runt fästningen med saltstänkta vindar och havets brus hittar du garanterat lösningar på dina frågeställningar.

Att en av Varbergs bästa krogar, Vin och Skafferi Hus 13, dessutom ligger belägen här på fästningen gör ju saken inte sämre. Och på fästningsområdet finns en hel del roligt att hitta på. Läs mer om aktiviteter

Modernt mötesrum i ”Hus13”

Vår nyrenoverade möteslokal under takbjälkarna i Hus13 rymmer upp till 20 personer i skolsittning. Rummet går lätt att möblera om efter önskemål. Prata med oss så förbereder vi de tekniska hjälpmedel du kan behöva för att göra det mesta av ditt möte. Vi kan erbjuda bland annat Wifi, projektor, ljudanläggning m.m. 

Bo och konferera i ”Fängelset”

Vår andra möteslokal liknar inget annat och ligger i det gamla kronohäktet som var i bruk mellan 1856-1931. Här bor och konfererar ni under samma tak i en spännande lokal med dramatisk historia.

Ni sitter vid långbord mitt i fängelset och utmed väggarna har ni de gamla fångcellerna där hängmattan numera bytts ut mot sköna och bekväma sängar. 1800-talsarkitekturen gör sig påmind genom de stora vackra fönstren som släpper in solljuset o inspirationen. Ett uppskattat och prisvärt alternativ för max 25 personer.

För frågor och bokning kontakta oss

Sitemap Integritetspolicy © 2018 Fästningen vandrarhem