Ät och drick på Happy Fish/Nestet - Fästningen vandrarhem

Ät och drick på Happy Fish/Nestet

Till fröjd för läckergommar huserar en av Varbergs bästa krogar, i våra lokaler. Mattias på Happy Fish/Nestet har mat och dryck av hög klass och köket arbetar utifrån ledorden naturligt och närproducerat i största möjliga mån. 

Fina råvaror och lokalproducerat så långt det går

I största möjliga mån köper man råvaror av lokala producenter såsom till exempel Mostorp Gård, Ugglarps Grönt, Tiraholms Fisk och Lynga Ört & Havro. Vinlistan är lång och består av utvalda viner, inte sällan från producenter man känner personligen.

Uppskattat av vandrarhemmets gäster

Under sommarmånaderna kan våra gäster njuta av en god lunch på uteserveringen med fästningens historiska stenhus som en vacker fond. Högsäsong kan du som gäst på Vandrarhemmet äta frukost på resaturangen.

Tänk på! Restaurangen tar endast emot kortbetalning, ej kontanter.

Andra tider på året löser vi frukost efter förfrågan. Vid lågsäsong är restaurangen endast öppen för grupper på minst 10 personer.

Bröllop, konferens eller släktmiddag

På Happy Fish/Nestet kan du boka in allt från det lilla mötet till det stora bröllopssällskapet, släktträffen eller företaget. Tag gärna kontakt med restaurangen direkt så kan ni tillsammans planera menyn.

KONTAKT:

Happy Fish/Nestet
Telefon: 0340 - 835 94
Hemsida: www.fishnest.se  

OBS! Förbokning nödvändig. Restaurangen bokar inga rum.

Sitemap Integritetspolicy © 2018 Fästningen vandrarhem