Badpaket för två - Fästningen vandrarhem

Badpaket för två

Varberg har en lång historia som kurort och här badas det året om. Unna er en härlig vistelse i Varberg med både boende och bad. I badpaketet ingår boende i 2-bäddsrum i vårt Bed & Breakfast och entré för två personer till populära Kallbadhuset, som är beläget precis nedaför fästningen. Slappna av i en skön bastu med utsikt över Kattegatt, svalka dig sedan i ett uppfriskande dopp i havet mellan Kallbadhusets pelare. En upplevelse som ni inte får missa! Efteråt sover ni gott i våra sköna sängar och kan njuta av en långfrukost när ni vaknar på morgonen.

 

I Badpaketet ingår extra badhandduk på rummet samt duschtvål. Är ni fler än två personer kan vi givetvis skräddarsy ett badpaket åt er, kontakta oss då för bokning.

På Kallbadhuset är det nakenbad i både bastu och hav, därför har de en avdelning för herrar och en för damer. F.r.o.m. v.2 med start 10/1 kommer herrsidan av Kallbadhuset att renoveras vilket innebär förändrade öppettider. Damsidan kommer att hålla öppet varannan dag för herrar och varannan dag för damer under onsdagar, fredagar, lördagar och söndagar. Besök med fördel www.kallbadhuset.se för mer information om deras öppettider innan ni lägger er bokning.

Välkommen att boka badpaketet online här på vår hemsida.