Arbeta i Varberg och bo centralt - Fästningen vandrarhem

Arbeta i Varberg och bo centralt

För dig som arbetar tillfälligt i Varberg passar ett av våra rum på Fästningens Vandrarhem utmärkt. Det är ett enkelt och bekvämt boende med närhet till centrum och järnvägsstationen.

Vid vandrarhemmet bor du i en historisk miljö och kan välja mellan att bo i ett av de gamla husen vid fästningen som hör till vandrarhemmet eller det gamla kronohäktet.  I husen väljer du mellan rum i olika storlekar med plats för mellan en och fem personer.

Alla rummen är utrustade med ett eget handfat. Dusch och toalett hittar du direkt utanför i korridoren. I de gemensamma utrymmena finns även gratis wifi.

I det gamla kronohäktet bor du lite enklare till ett billigare pris. Du bor i ett prisvärt, men bekvämt boende i rum för en eller två personer. Du har även tillgång till kök i de gemensamma utrymmena.

Boende med närhet till centrum

Fästningens Vandrarhem ligger med gångavstånd till järnvägsstationen och all service i stadskärnan som restauranger, kaféer och affärer. Vi kan erbjuda ett begränsat antal parkeringsplatser uppe vid Varbergs fästning.

Våra priser för er på arbetsbesök

Under låg- och mellansäsong har vi särskilt prisvärda erbjudanden.

Priset per dygn vid vandrarhemmet är:

Cell i kronohäktet: 250 kronor per dygn.
Enkelrum i hus: 395 kronor per dygn.

Boka ditt boende här eller ring oss på nummer 0340 - 868 28 så hjälper vi dig.

För er som är på en längre arbetsresa och vill ha ett boende med allt ni kan tänkas behöva rekommenderar vi vackert belägna ApelvikStrand med lägenheter och hus vid stranden.

Sitemap Integritetspolicy © 2019 Fästningen vandrarhem