Arbeta i Varberg och bo centralt - Fästningen vandrarhem

Arbeta i Varberg och bo centralt

För dig som arbetar tillfälligt i Varberg passar våra rum på Fästningens B&B/Vandrarhem utmärkt. Vi erbjuder ett bekvämt boende med gångavstånd till centrum och järnvägsstationen. 

Hos oss bor du i en historisk miljö innanför murarna till Varbergs fästning. Du kan välja mellan boende i Bed & Breakfast eller i vandrarhem. 

Bokningar i vårt B&B inkluderar sänglinne, handdukar och frukost. Våra B&B-rum är alla utrustade med handfat. Dusch och toalett finns i nära anslutning till rummen och TV finns vid frukostserveringen. Givetvis finns fritt Wi-Fi på hela anläggningen. 

I vår vandrarhemsdel bor du prisvärt men bekvämt i rum för en eller två personer. Dusch och toalett finns i nära anslutning till rummen och du har även tillgång till fullt utrustat kök. Självklart går det bra att lägga till frukost och sänglinne till din bokning.

Boende med närhet till centrum

Fästningens B&B/Vandrarhem ligger med gångavstånd till järnvägsstationen och all service i stadskärnan som restauranger, kaféer och affärer. Vi kan erbjuda ett begränsat antal parkeringsplatser uppe vid Varbergs fästning.

För er på arbetsbesök

Priset på övernattning för er som är på arbetsresa beror på hur många ni är som ska övernatta samt hur länge. Fråga oss gärna om en offert.

Boka ditt boende här, maila oss på info@fastningensvandrarhem.se eller ring oss på nummer 0340 - 69 24 69 så hjälper vi dig.