Regler för uthyrning och avbokning - Fästningen vandrarhem

Regler för uthyrning och avbokning

Ni är välkomna att disponera rummet för övernattning från incheckning den avtalade ankomstdagen till utcheckning avresedagen. Borttappad nyckel debiteras gästen med 500 kr.

Fakturan

Ni ansvarar själva för att kontrollera att bokningen är korrekt vad gäller t.ex. ankomst- och avresedatum och storlek på rummet. Er bokning är först gällande efter fullgjord betalning.
Ange fakturanummer vid betalning!

Betalning

Betalning av din bokning sker 30-60 dagar innan ankomst.

Välj om du vill betala fakturan via bankgiro eller swish:

Bankgiro 514-2344   Swish: 123 000 8797, uppge fakturanummer i meddelande.

Ankommer ni efter våra öppettider, och slutsumman är inbetald. Då skickar vi ut en kod till nyckelskåpet via SMS till det angivna mobilnumret i bokningen.

Avbokning

Avbokning sker antingen via telefon eller E-post. Under lågsäsong ska avbokning ske senast 10 dagar före ankomst för att få pengar tillbaks. Vid senare avbokning debiteras 100% av bokningen.

Har man tecknat avbeställningsskydd för 300 kr kan man avboka fram till samma dag mot uppvisande av läkarintyg, för återbetalning. Se också över er hemförsäkring i ärendet.

Era skyldigheter

Ni är skyldiga att vårda rummet väl och att följa våra ordningsregler och anvisningar. Ni ansvarar själva för skador som uppstår på fastigheten och dess inventarier genom att ni eller någon i ert sällskap varit oaktsam. Det är inte tillåtet att låta fler personer övernatta i rummet än vad som avtalats i er bokning.

Tänk på att det är i historiska K-märkta byggnader ni vistas i.

Reklamationer och klagomål

Fel som uppstår under er vistelsen ska anmälas omgående till vår reception/journummer så att vi har en möjlighet att åtgärda problemet. Reklamationer som kommer i efterhand kan därför inte ersättas. Men har ni synpunkter och ideer om något så skicka gärna detta till info@fastningensvandrarhem.se 

Städning och sänglinne

  • Sovsäck är inte tillåtet.
  • Lakan skall alltid användas av hygieniska skäl. Lakan/handdukar kan förbeställas eller hyras på plats i receptionen. Sover man utan lakan debiteras en tvättkostnad på 400 kr/ bädd.
  • Ni skall vid avresa tömma papperskorgen på rummet. Större sopsäck finns i korridoren.
  • Eventuell disk skall diskas upp och ställas i köksskåpen.
  • Har du hyrt lakan av oss skall dessa plockas ur och läggas i tvättsäckarna som finns i korridoren.
  • Ni ansvarar själva för att städa efter er i allmänna utrymmen som kök och TV-rum. Städning av rummet ingår. Eventuell misskötsel efterfaktureras.

Uthyrare

Ansvarig uthyrare är Fästningens Vandrarhem.

Sitemap Integritetspolicy © 2018 Fästningen vandrarhem