Vandrarhem på fästningen mitt i Varberg - Fästningen vandrarhem

COVID-19

Öppet med omtanke

Vi håller vårt boende öppet och välkomnar alla som känner sig friska. Njut av sköna stunder längs strandpromenaden i den friska havsbrisen. En utflykt i vår vackra omgivning i vårsolen ger härlig energi. 

Vi är måna om våra gästers och medarbetares hälsa och självklart följer vi noga rapporteringen kring coronaviruset och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi vill även tipsa våra gäster om deras viktiga information

För att förebygga smittspridning ordnar vi med personliga frukostbrickor till våra gäster och dessa serveras vid bordet. Det går även bra att få sin frukostbricka till rummet. Vi har glesat ut mellan borden i vår frukostmatsal och här kan du även desinficera dina händer inför frukosten. Vi ber er alla att tänka på att hålla avstånd till andra sällskap.

Vi är alltid noga med att hålla rent och fräscht i vår anläggning men har nu ytterligare skärpta rutiner vid städning så som extra vädring av gästrum, samt löpande desinfektion av dörrhandtag och andra tagytor.

Fina priser och generösa avbokningsvillkor

Vi erbjuder nu under våren vårt fina boende till fortsatta lågsäsongspriser vid nya bokningar, även om vi nu går in i mellansäsong. För att ge våra gäster stor flexibilitet i dessa osäkra tider har vi också fortsatt generösa avbokningsvillkor - fram till kl 15 dagen innan ankomst har du möjlighet att avboka din vistelse. Detta gäller även i sommar.

Välkommen till oss och till härliga utevistelser i vackra Varberg. Mer inspiration hittar du på visitvarberg.se

Läs mer om vårt boende och välkommen att boka online eller kontaka oss!