Regler för uthyrning och avbokning - Fästningen vandrarhem

Regler för uthyrning och avbokning

Ni är välkomna att disponera rummet för övernattning från incheckning den avtalade ankomstdagen till utcheckning avresedagen. Borttappad nyckel debiteras gästen med 500 kr. 

Fakturan

Ni ansvarar själva för att kontrollera att bokningen är korrekt vad gäller t.ex. ankomst- och avresedatum och storlek på rummet. Er bokning är först gällande efter fullgjord betalning.
Ange fakturanummer vid betalning!

Betalning

Betalning av din bokning sker 30-60 dagar innan ankomst. Välj om du vill betala fakturan eller via swish:

Bankgiro 514-2344   Swish: 123 000 8797, uppge bokningsnummer i meddelande.

Ankommer ni efter våra öppettider, och slutsumman är inbetald. Ring oss så får ni en kod för att komma åt er rumsnyckel.

Avbokning

Avbokning sker antingen via telefon eller E-post. Avbokning ska ske senast 5 dagar före ankomst för att få pengar tillbaks. Vid senare avbokning debiteras 100% av bokningen. 

Sker avbokning pga. sjukdom och ni kan uppvisa läkarintyg, får ni tillbaka hela beloppet. Vid utebliven ankomst debiteras 100% av bokningens pris.

Avbeställningsskydd

Har ni tecknat avbeställningsskydd för SEK 300 kan ni avboka och få pengarna tillbaka. Det gäller fram till dagen innan ankomst vid uppvisande av läkarintyg.

Era skyldigheter

Ni är skyldiga att vårda rummet väl och att följa våra ordningsregler och anvisningar. Ni ansvarar själva för skador som uppstår på fastigheten och dess inventarier genom att ni eller någon i ert sällskap varit oaktsam. Det är inte tillåtet att låta fler personer övernatta i rummet än vad som avtalats i er bokning.

Tänk på att det är i historiska K-märkta byggnader ni vistas i.

Reklamationer och klagomål

Fel som uppstår under er vistelsen uppskattar vi om anmäler omgående till vår reception så att vi får en möjlighet att åtgärda det. Reklamationer efter er vistelse sker skriftligen via mail eller brev till Fästningens Vandrarhem på nedanstående adress.  

Städning och sänglinne

  • Sovsäck är ej tillåten.
  • Lakan skall alltid användas av hygieniska skäl. Lakan/handdukar kan förbeställas eller hyras på plats i receptionen. Sover man utan lakan debiteras en tvätt kostnad på 300 kr/ bädd.
  • Ni skall vid avresa tömma papperskorgen på rummet. Större sopsäckar finns i korridoren vid rummen.

  • Eventuell disk skall diskas upp och ställas i köksskåpen.
  • Har du hyrt lakan av oss skall dessa plockas ur och läggas i en hög på golvet.
  • Ni ansvarar själva för att städa efter er i kök, TV-rum och barnrum. Städning av själva rummen ingår alltid. Eventuell misskötsel efterfaktureras.

Uthyrare

Ansvarig uthyrare är Fästningens Vandrarhem.

Sitemap Cookies © 2017 Fästningen vandrarhem